Gratis inloopspreekuur

Iedere maandag is er een gratis inloopspreekuur van 17.00 tot 17.30 uur. Kom vrijblijvend eens langs. 

Heeft u gezondheidsklachten/pijnklachten of wilt u zich graag fitter voelen en beter presteren? Merkt u dat u kind of baby meer moeite heeft met de dagelijkse gang van zaken qua motoriek, op school, of qua immuniteit/veel ziek zijn? 

Voor de mensen die graag willen weten wat de status van hun werverkolom is, kunnen nu GRATIS en VRIJBLIJVEND hun wervelkolom checken. Iedereen is welkom, van jong (baby's zijn ook welkom) tot oud. Mocht u vragen hebben is hier ook de gelegenheid tot vragen te stellen met de chiropractor.

Op deze manier weet u of uw klachten mogelijk uit uw rug vandaan komen en kunt u kennis maken met onze praktijk en de chiropractoren die hierin werken. 

*Deze check is een kort onderzoek van uw wervelkolom. Voor een algeheel onderzoek of het maken van een iDXA scan is er consult volgens afspraak.

De volgende symptomen zijn een aantal aanwijzingen van duidelijke problemen welke u zeker niet moet negeren:

o HOOFDPIJN
o LAGE RUG PIJN
o NEKPIJN
o WHIPLASH
o SCOLIOSIS
o TINTELINGEN OF DOOFHEID IN DE ARMEN EN HANDEN
o PIJN TUSSEN DE SCHOUDERBLADEN
o TINTELINGEN OF DOOFHEID IN BENEN OF VOETEN

Echter kan een gevoel van algehele slechte fitheid, het niet kunnen doen van dagelijkse activiteiten door belemmeringen e.d. ook een hint geven dat de wervelkolom niet goed functioneerd.

 

Iedere woensdag is er Gratis inloopspreekuur met gratis wervelkolomcheck in onze vestiging in Volendam
Tussen 18.30 en 19.00 uur. Locatie: burgemeester van Baarstraat 17, 1131WR, Volendam.
 

Gratis inloopspreekuur