Lezing/Informatief Consult (GRATIS)

Dit is voor U het meest belangrijke consult!

U hoort wat chiropractie is, en wat het voor u kan betekenen. Wat u van ons kunt verwachten. Wat u zelf kunt doen om uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen en hoe u de best mogelijke resultaten kunt verkrijgen met de meest langdurende werking. U weet dan ook van te voren of onze praktijk bij u past.

De lezing is opgezet voor onze cliƫnten bij aanvang (voor het eerste consult), maar is ook zeker geopend voor andere mensen en/of familieleden. Dit is gratis en vrijblijvend.

Omdat het niet mogelijk is om alles uit te leggen tijdens de behandelingen, geven wij de extra informatie in groepsverband. Op deze manier kunnen wij ons tijdens het werk voornamelijk focussen op het behandelen van mensen. En hierdoor kunnen wij ook meer mensen helpen voor behandeling en zorgen dat u sneller bij ons terecht kunt. Uit ervaring weten wij dat mensen die deze lezing bijwonen, sneller herstellen. Tijdens deze informatie verstrekking is er genoeg tijd om rustig vragen te stellen.

Elke maandag om 20.00 uur in de vestiging in Purmerend
Elke donderdag om 19.30 uur in de vestiging in Volendam, vanaf 16 november zal dit ook op 20.00 uur zijn

Duur ongeveer 30-45 min.

Deze lezing is open voor iedereen en is GRATIS. Opgave is gewenst zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Indien het een keer voorkomt dat de lezing uitvalt, dan kunnen we u bereiken met de mededeling van uitval van de lezing.

 

Zou u ook een keertje een Health Talk binnen uw bedrijf willen hebben om zo uw ziekte verzuim omlaag te brengen? Dan willen wij u hier graag bij helpen. Tevens geven wij spinal screenings in uw bedrijf zodat uw medewerkers weten of de blokkades in hun wervelkolom effect hebben op hun functioneren, danwel rugklachten. Uiteraard kan dit ook in verenigingen of tijdens bedrijfsuitjes. Voor meer info email nancy@lifechiropractie.nl.

Lezing chiropractie