Lezing over chiropractie

Informatie over het ontstaan van klachten en wat u kunt doen om dit te vermijden (groepsverband).

 

Dit is voor U het meest belangrijke consult als startende cliënt.

De lezing is opgezet voor onze cliënten bij aanvang (voor het eerste consult), maar is ook zeker geopend voor andere mensen en/of familieden. Op deze manier weet u ook of onze werkwijze u aanstaat. U hoort wat chiropractie is, en wat het voor u kan betekenen. Wat u van ons kunt verwachten. Wat u zelf kunt doen om uw herstel zo snel mogelijk te laten verlopen en hoe u de best mogelijke resultaten kunt verkrijgen met de meest langdurende werking. Dit zorgt voor goede resultaten in een korter tijdsbestek, met lagere kosten en met langduriger resultaten.

Omdat het niet mogelijk is om dit allemaal uit te leggen tijdens de behandelingen, geven wij deze extra informatie in groepsverband. Op deze manier kunnen wij ons tijdens het werk focussen op het behandelen van mensen in een effeciëntere tijdsindeling wat er voor zorgt dat we meer mensen kunnen helpen voor behandeling zonder dat er een wachttijd ontstaat.Tijdens deze informatie verstrekking is er genoeg tijd om rustig vragen te stellen.
 

Elke maandag om 20.00 uur in de vestiging in Purmerend.

Elke donderdag om 19.30 uur in de vestiging in Volendam (in de bouwvak kan deze tijd aangepast worden).

Duur van de lezing: 30-45 min. (uitloop mogelijk).


Deze lezing is open voor iedereen en is GRATIS. Opgave is wel prettig (en vereist in Volendam i.v.m. de beperkte ruimte) zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Indien het een keer voorkomt dat de lezing uitvalt, dan kunnen we u bereiken met de mededeling van uitval van de lezing.

 

Zou u ook een keertje willen dat wij komen spreken en wervelkolomchecks doen bij u in de praktijk, bedrijf, vereniging, en/of andere locatie. Dan doen wij dat graag. Neem dan contact op met Nancy Schilder, email: nancy@lifechiropractie.nl

Lezing over chiropractie