Samenloop voor Hoop; stilstaan bij kanker

Wervelkolomchecks voor jong en oud voor 2,50 euro.

In de Health Corner geven onze chiropractoren Mark en Nancy wervelkolomchecks voor jong en oud en zijn wij er om vragen te beantwoorden. We vragen een kleine bijdrage van 2,50 euro welke helemaal naar het KWF gaat.

Behandelingen voor mensen welke het laatste half jaar zijn behandeld voor 5 euro.

Om het verder wat leuker en drukker te maken en wat meer geld op te halen tijdens de SvH hebben we tevens bedacht dat we tussen 15.00 en 16.00 uur en half 6 en half 7 op zaterdag en zondag tussen 11 en 12 uur behandelingen in de openlucht geven. Dit geldt voor mensen die het afgelopen half jaar nog onder behandeling zijn geweest. Voor 5 euro krijgt u een korte behandeling waarvan het geld naar de KWF gaat. Wilt u graag dat uw dossier aanwezig is laat het ons dan even weten.  Dan zullen we die meenemen. Hoe werkt dit?  First come, first serve basis. Oftewel bij drukte is het, wie het eerst komt, die is het eerst aan de beurt. Moet u wachten? Dan kunt u altijd even bij alle activiteiten gaan kijken en later terug komen. Er wordt van alles georganiseerd en er is van alles te winnen. Het is een heel leuk programma met tevens muziek waar onze eigen dochter ook mag optreden. Trotser kunnen we niet zijn.

Komt u voor een behandeling ten tijde van de SvH? Neem dan eens uw familieleden mee voor een check als ze nog nooit door ons gecheckt zijn. U bent wat wijzer wat de status is van hun wervelkolom en u steunt ook gelijk het KWF. Uiteraard worden er i.v.m. het donatiegebeuren geen nota’s geprint en de PIN blijft thuis.

Loopt u mee?

Uiteraard is het nog leuker als u in ons team meeloopt. Ons eerste team zit al vol maar we willen uiteraard zoveel mogelijk mensen hebben lopen. Kosten 15 euro welke naar het KWF gaat. U kunt zich aanmelden via Nancy@lifechiropractie.nl. Voor meer info over de SvH klik hier.