Onze werkwijze

*De eerste afspraak is een gratis introductie avond, in groepsverband. Deze wordt gehouden op maandag avond om 20.15 uur of woensdag avond om 19.15 uur. Dit is de belangrijkste afspraak, waar alles uitgelegd wordt over chiropractie, onze werkwijze en gezondheid. Het niet bijwonen van de introductie betekend dat we niet kunnen beginnen aan het behandelplan. Hierin wordt geen uitzondering gemaakt, aangezien het belangrijk is om te weten hoe en waarom gezondheid en chiropractie samen gaan.

*De tweede afspraak is een persoonlijk intake gesprek, lichamelijk onderzoek en een behandeling. Klik hier voor de kosten.

*Mocht er geen beeldmateriaal aanwezig zijn dan wordt er tijdens de tweede afspraak of bij de derde afspraak een iDXA scan gemaakt.

(Bij volwassenen vanaf 25 jaar wordt, indien er geen beeldmateriaal aanwezig is van de laatste 2 jaar, een iDXA botscan gedaan. Deze scan geeft de structuur weer van de gehele wervelkolom van schedel t/m bekken en bevat tevens een osteoporose onderzoek. Ben je ouder dan 50 jaar en in het bezit van beeldmateriaal maar is er recentelijk geen osteoporose meting gedaan? Dan wordt deze meting bij ons gedaan. Klik hier voor de kosten

*Tijdens de derde afspraak krijgt je de uitleg van alle bevindingen, prognose stelling, eventueel uitleg van de iDXA scan, advies over het behandelplan en een behandeling.