Onze werkwijze

*De eerste afspraak is een gratis introductie avond, in groepsverband. Deze wordt gehouden op maandag avond om 20.15 uur of woensdag avond om 19.15 uur. Dit is de belangrijkste afspraak, waar alles uitgelegd wordt over chiropractie, onze werkwijze en gezondheid. Het niet bijwonen van de introductie betekent dat we niet kunnen beginnen aan het behandelplan. Hierin wordt geen uitzondering gemaakt, aangezien het belangrijk is om te weten hoe en waarom gezondheid en chiropractie samen gaan en wat je er zelf aan kan bijdragen.

*De tweede afspraak is een persoonlijk gesprek met de chiropractor. Tijdens deze afspraak neem je samen met de chiropractor de vragenlijst door, die je van te voren hebt ingevuld en bespreek je je medische geschiedenis. Je krijgt daarna een lichamelijk onderzoek en er worden chiropractische en neurologische testen gedaan om een beeld te krijgen van je algehele gezondheid.  Klik hier voor de kosten. 

*Mocht er geen beeldmateriaal aanwezig zijn dan wordt er tijdens de tweede afspraak ook een iDXA scan gemaakt.

Bij volwassenen vanaf 25 jaar wordt, indien er geen beeldmateriaal aanwezig is van de laatste 2 jaar, een iDXA botscan gedaan. Deze scan geeft de structuur weer van de gehele wervelkolom van schedel t/m bekken en bevat tevens een osteoporose onderzoek. Ben je ouder dan 50 jaar en in het bezit van beeldmateriaal maar is er recentelijk geen osteoporose meting gedaan? Dan wordt deze meting bij ons gedaan. Klik hier voor de kosten

*Tijdens de derde afspraak krijgt je de uitleg van alle bevindingen, prognose stelling, advies over het behandelplan, eventueel uitleg van de iDXA scan en kunnen we gaan starten met de eerste behandeling.