Gratis Inloopspreekuur

Je gezondheid is direct verbonden aan de functie van je wervelkolom. De wervelkolom wordt onbewust belast en daarom is het belangrijk deze te laten controleren op onbelans en/of verminderde bewegelijkheid. Vanwege de intieme relatie met het centraal zenuwstelsel kunnen er allerlei problemen voorkomen door de disfunctie van je wervelkolom. Bij bijvoorbeeld kinderen zie je vaak verslechtering van de dagelijkse gang van zaken qua motoriek, op school, of qua immuniteit/veel ziek zijn. Bij volwassene kenmerkt zich dit bijvoorbeeld door slechtere concentratie, verminderde prestatie of vaak moe en lusteloos zijn.

Door de functie van de wervelkolom te verbeteren zal je je fitter voelen, beter presteren en gezonder zijn.

Voor de mensen die graag willen weten wat de status van hun werverkolom is, is er een GRATIS inloop* om deze te laten checken. Dit is vrijblijvend en iedereen is welkom, van jong tot oud. Chiropractie is er voor iedereen met een wervelkolom. Mocht je vragen hebben aan de chiropractor dan is hier ook de gelegenheid voor.

Op deze manier weet je of je verloren gezondheid/vitaliteit mogelijk te maken heeft met een verstoord zenuwstelsel en kan je kennis maken met onze praktijk en onze chiropractor.

Wij hebben iedere woensdag een gratis inloop van 15.30-16.00 uur, voor nieuwe clienten. Kom vrijblijvend langs. 

*Deze check is een kort onderzoek van je wervelkolom. Voor een algeheel onderzoek of het maken van een iDXA scan is er consult volgens afspraak.

Gratis Inloopspreekuur