Ervaringen van onze clienten

Sylvia uit Purmerend

Sinds april 2018 had ik pijnklachten in mijn heup/bil en rug. Ik ben bij allerlei artsen en een fysiotherapeut geweest en heb veel pijnmedicatie gebruikt, maar dat hielp allemaal weinig.Uiteindelijk ben ik in december bij Mark terechtgekomen, die wel mogelijkheden zag. Wat ik heel fijn vind, is dat Mark naar het hele plaatje kijkt, niet alleen naar het stukje waar je last van hebt.

Hij kon goed verklaren waar mijn klachten mogelijk vandaan kwamen, en na een aantal behandelingen merkte ik al verbetering! Ik ben nu 2 maanden verder en het gaat echt heel goed.

Het enige waar ik van baal, is dat ik niet eerder een afspraak heb gemaakt bij Mark. Mocht je twijfelen of chiropractie iets voor jou kan betekenen, ik kan het absoluut aanbevelen!

Cindy uit Purmerend

Onze zoon van 16 had last van zijn nek. Ik een afspraak gemaakt bij Marc. Er werd verteld dat na een aantal behandelingen, onze zoon verbetering zou voelen, niet alleen lichamelijk maar ook qua concentratie. Nu na een behandeling of 6, is het een heel ander kind dat veel beter in zijn vel zit, beter slaapt en functioneert. Super tevreden dus.

Ook de pakketten waar je uit kunt kiezen vind, ik met veel zorg samengesteld, je kunt zelf beslissen welke het beste bij je past, zowel financieel als bij de klachten die je hebt.

En dan natuurlijk Eliza dat is toch wel een topper, altijd vrolijk en altijd bereid om een plek te zoeken als je last hebt. Kortom super tevreden.

Saskia, 46 jaar uit Purmerend

Ik ben bij Life Chiropractisch Gezondheidscentrum gekomen omdat ik opeens heel veel last kreeg van mijn nek en schouder, ik kon niet meer slapen en werd ronduit chagrijnig tegen mijn man en kinderen en zat mezelf heel erg in de weg. Sporten zoals hardlopen en paardrijden mijn uitlaatklep kon ik niet meer doen daar werd ik ook erg emotioneel van.

De behandelingen bij de fysiotherapeut hielpen niet, verlichtte wel iets maar de uitstralingspijn bleef. Mijn fysiotherapeut verwees mij door naar bijvoorbeeld een osteopaat of chiropractor, ik heb deze behandelwijzen op internet opgezocht en voelde mij het meest tot de chiropractie aangetrokken. Lizette zei aan de hand van de bodyscan al dat het waarschijnlijk een hernia in de nek zou kunnen zijn en wat bleek na een mri in het ziekenhuis, ze had gelijk, een nekhernia op 3 plaatsen in de nek met zenuwbeklemming en uitval c.q. krachtverlies. Een operatie leek een oplossing maar dat wilde ik niet omdat je dan toch een deel van de tussenwervelschijf weghaalt en na in het begin 2 x per week behandeld te zijn werden de uitval en uitstralingsklachten vlot minder, ik werd ook weer vrolijker en kon weer paardrijden. Of de nekhernia nu weer weg is weet ik niet maar wat ik wel weet is dat ik weer werk, sport en een vrolijke moeder ben voor mijn kinderen en een vrouw met interesse in haar man omdat niet al mijn energie naar die nek gaat. Op dit moment heb ik 1 x in de twee of 3 weken een behandeling en het gaat steeds beter met mij alhoewel ik nu wel weet wat ook emotionele stress met je lichaam doet.

Je druk maken omdat je kind gepest wordt geeft dusdanige emotionele stress dat het bij mij meteen in de nek gaat zitten maar dan kan ik altijd even bellen en kan ik tussendoor bij jullie terecht.Hier ben ik ontzettend blij mee.

Aafje uit Purmerend

Ik wist niets van het bestaan van chiropractie. Ik heb op internet gezocht naar iets wat kon helpen bij mijn klachten en zo ben ik hier terecht gekomen. Ik ben naar de informatie avond geweest en hebt meteen een afspraak gemaakt want ik stikte van de rugpijn. Ik had meteen het gevoel: ‘hier ben ik op de goeie plaats.’ Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg de uitleg van de gemaakte foto’s en er werd verteld wat er precies mankeerde. Ik vond de behandeling heel apart maar ik was er heel enthousiast over. Na meerdere behandelingen knapte ik (voor mijn leeftijd, 88 jaar) buitengewoon snel op en kon ik de hele nacht weer in mijn bed slapen, want dat was hopeloos geweest al die tijd.

Ik zou chiropractie zeker aanbevelen aan jong en oud, bij rug- of nekklachten of verschillende soorten spierpijn, wees niet bang. Ga gewoon naar de chiropractor, ik kan het aanraden! Ik hou nu de behandeling eenmaal in de maand bij en ik slik hele goede vitamines op raad van de chiropractor, waar ik weer sterker van ben geworden. Al met al, ik ben blij dat ik bij de chiropractor terecht ben gekomen.

Dhr Lok, 40 jaar uit Purmerend

Ik kwam binnen vanwege "rug en nekklachten waardoor ik mijn hoofd niet meer kon draaien". Na meerdere behandelingen ben ik weer klachtenvrij. Ik voel me  "weer fit, de stijve nek was binnen 2 dagen na de behandeling weer hersteld". Ik zou chiropractie zeker aanbevelen, vooral als fysiotherapie niet werkt.

Atti, 44 jaar uit Purmerend
Ik ben als gebroken mens van een zwaar auto ongeluk met een hersen kneuzing, whiplash, hoofd/nek/rug/schouder pijn, geheugen verlies, concentraties enz. bij jullie binnen gekomen. Nu na 5 maanden dankzij intensieve behandelingen van Mark Ott zijn 80% van mijn klachten verdwenen. Ik kom daarom zo graag naar jullie Chiropractie praktijk omdat ik me daardoor beter en energieker voel! Mijn geheugenverlies komt steeds meer terug dankzij jullie steun en de waanzinnige behandelingen van Mark. Mark werkt niet alleen met zijn hoofd, maar ook met zijn hart en ziel, en dat maakt hem en zijn behandelingen anders dan een ander. Ik ben heel erg blij met jullie en wil jullie van harte bedanken voor jullie bijdrage aan mijn gezondheid. Heel erg bedankt!

Tom, 59 jaar uit Purmerend
Als beroepsmatig motorrijder dacht ik niet beter te weten dan dat rugpijn bij motorrijden hoorde. Al vanaf míjn 24e zit ik op een motor en vooral in de jaren 70 was het comfort niet optimaal en vanaf die tijd heb ik rugklachten. Wel hoorde ik dat mensen naar de "kraker" liepen om hun pijn te verlichten maar dat zou voor mij wel niet helpen dus bleef ik lekker doorlopen met de pijntjes. Op den duur ging ik zelfs enigzins krom lopen en op m'n 58e las ik iets over een open dag bij Life, Chiropractisch gezondheidscentrum in Purmerend. Onder het motto van je weet nooit bracht ik een bezoek en wat ik niet voor mogelijk hield gebeurde namelijk mijn rugpijn verminderde en na enige behandelingen ging zelfs het krom lopen over en nu,10 behandelingen verder, moet ik erkennen nagenoeg geen last meer te hebben van mijn rug. Niet dat ik nu met mijn handen de grond kan raken bij rekkingsoefeningen, daarvoor heb ik te lang doorgelopen, maar de vervelende pijn in mijn rug ben ik kwijt. Stom dat ik niet eerder ben gegaan is hetgeen ik me nu verwijt. 

Dhr. Bartels, 42 jaar uit Purmerend
Ik kwam binnen vanwege "rugklachten" in 2008, ik heb jullie gevonden via google. Mijn ervaring was "zeer goed en nog steeds trouwens. Mijn rug wordt preventief behandeld en dit voorkomt mijn rugklachten. Ik voel mij beter dan voor de behandelingen". Ik zou jullie aanbevelen onder de noemer van "een zeer prettig en klachten verhelpend bedrijf".

Eliza uit Purmerend

Ik heb twee meiden van 19 jaar, bijna 20. Hun leven had er heel anders uitgezien als ze niet bij Mark en Nancy terecht waren gekomen, tien jaar geleden. Mijn man had een zwaar auto ongeluk gehad en was op zoek naar een chiropractor die hem kon helpen. Hij kwam uit bij Life in Purmerend en na de informatie avond kwam hij enthousiast terug en zei tegen mij: die meiden moeten ook een keer mee. Ik begreep hem niet omdat mijn meiden geen problemen hadden met hun rug of nek, maar hij vertelde me dat chiropractie veel meer inhoudt dan alleen het gebied rondom de rug en nek. Erg sceptisch ging ik met de meiden naar de chiropractor, wat kon hij nou doen voor mijn meiden? Natuurlijk ontkende ik het feit niet dat ze vaak ziek waren, daardoor geen concentratie hadden en veel miste op school, maar wat had een chiropractor daar mee te maken? De meiden gingen het behandelplan in en na een paar weken merkte ik op dat ze minder vaak verkouden waren. Ik werd aangesproken door hun lerares die niet begreep wat er aan de hand was omdat ze in de les meer gefocust waren en meer aanwezig waren. Als er een klassikale toets gegeven werd in de ochtend, dan kregen mij meiden de toets als enige in de middag, omdat ze op gang moesten komen en anders slecht zouden scoren op de toets. Dit was niet meer nodig volgens hun lerares. Beetje voor beetje kwam er meer focus en ontspanning. We zijn nu 10 jaar verder en ondanks dat ze moeten vechten voor elke toets en elk cijfer, want het komt ze echt niet aanwaaien, zijn ze opgeklommen van timide meiden die enthousiast en met hoge cijfers hun VMBO diploma gehaald hebben, gevolgd door hun MBO diploma en ver boven alle verwachting in, 10 jaar geleden, zijn ze in augustus begonnen aan hun HBO opleiding. Ik durf voor de volle 100% te zeggen dat ze dit te danken hebben aan de chiropractische behandelingen. Chiropractie is echt veel meer dan alleen rug en nekklachten, twijfelt u of chiropractie iets voor uw kind is. Twijfel niet te lang, ik had het veel eerder moeten doen! Toen er een vacature als assistente vrij kwam, heb ik ook geen moment getwijfeld om hierin te stappen. Om zo andere mensen bewust te mogen maken en te helpen hun gezondheid en prestaties te versterken is een passie geworden. Allemaal komen we nog steeds regelmatig behandeling. Mijn eigen fibromyalgie klachten zijn er ook door verbeterd ondanks dat ik dat niet verwacht had.

C. van Ballegooij, 46 jaar uit Volendam
"Ik had altijd hoofdpijn, soms wel 24 uur per dag. Ik ben daarvoor bij verschillende therapeuten geweest maar niks hielp of het was van tijdelijke aard. Ik woon in de buurt van Praktijk Chiropractie Volendam en was daar al enkele malen langsgefietst maar toch ging ik niet naar binnen omdat ik zoiets had van "weer iemand die het gaat proberen en van alles beloofd" . Toen viel mijn oog op een artikel van Nancy in ons plaatselijke krantje en heb toen toch besloten om het een keer te gaan proberen en ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Sindsdien loop ik bij Mark onder behandeling en ik kan zeggen dat mijn hoofdpijn aanzienlijk is verminderd. Voorheen kon ik niet zonder paracetamol de dag doorkomen en functioneren maar nu hoef ik dat niet meer te slikken omdat het stukken beter gaat! Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanraden om toch eens naar binnen te stappen!

Anoniem
Sinds mijn kinderjaren heb ik al last van hoofdpijn. Kinderarts en 2 E.E.G.’s brachten geen uitkomst.
Totdat ik op mijn 31e op vakantie was in Indonesië en me liet “masseren”. De man was meer chiropractor dan masseur en wist mijn nek helemaal los te maken van spanning. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik erachter kwam dat zich een chiropractor in Purmerend had gevestigd.
Ik gebruikte een doos van 40 paracetamol in de maand, maar nu krijgen we dat in een jaar nog niet op. Doordat ik elke 6 weken als het ware een onderhoudsbehandeling krijg heb ik geen hoofdpijnen meer. 

Mw. de Wit, 54 jaar uit Purmerend
Ik kwam binnen vanwege een stijve nek en rug. Ik heb jullie gevonden via de media en van horen zeggen. Mijn ervaring was "geweldig, deskundig en persoonlijk". Ik voel me nu "een stuk beter en bij nieuwe klachten adviseert de chiropractor altijd en behandelt perfect". "Ik vertelde Mark dat ik al 7 jaar niet meer op mijn rechterkant kon slapen nadat ik mijn schouder had gebroken in 2006. Ik had al geaccepteerd dat ik er nooit meer op kon liggen. Een wonder gebeurde. Ik slaap weer op mijn rechterschouder! bedankt Mark voor de goede zorgen."

Janet, 51 jaar uit Purmerend
Mark en zijn collega's bij Life Chiropractisch Gezondheidscentrum hebben mij er op attent gemaakt beter voor mezelf te zorgen door o.a. meer en beter te bewegen. Daarnaast moet én bovenal wil ik aan de slag met mijn voedingspatroon. Top!

Wim uit Purmerend

Ik beveel dit centrum absoluut van harte aan. Sinds ik hiermee in aanraking ben gekomen heb ik geleerd dat onderhoud beter is dan genezen. ik ga met een bepaalde regelmaat voor onderhoud en mocht ik inmiddels ergens last van hebben ben ik er in een vroeg stadium bij. kijk: dat helpt serieus.

 

Een aantal quotes na aanleiding van onze gratis behandeldag:


Anke - Jullie krijgen gewoon een dikke 10. Niets aan te voegen. De oprechte betrokkenheid voelt heel fijn en het gevoel in goede handen te zijn doet me goed.

Harry - Ik ben tevreden omdat ik verlost ben van de pijn in mijn heupen en rug. Hierdoor is ook de uitstraling naar mijn benen en enkels verdwenen. Ik kan weer lekker sporten. Life Team, Bedankt! 

Jelle - De behandeling lost mijn probleem op, daarnaast krijg je extra advies, zoals Mark mij geadviseerd heeft om chiropropractie te combineren met een masseur.

Irma - Er wordt veel tijd aan de patienten gegeven. Net als goed advies. Het verplaatsen van afspraken kan altijd in goed overleg.

Loes - Door de behandelingen voel ik me soepel en pijnvrij

Ilma - Ik merk dat regelmatige behandelingen goed is voor mijn zenuwstelsel.

Hans - Ik heb veel baat bij de behandelingen

Jacquelien -Ik ben tevreden omdat de behandelingen mij echt geholpen hebben.

Ingrid - Goede behandeling. Iedereen is vriendelijk. Ook voor mijn zoontje van 11 weken wordt de tijd genomen zodat de behandeling prettig verloopt. Top team! Ga zo door!

Petra - Sinds Mark aandacht besteedt aan mijn lichaam, ben ik mij meer en meer bewust van het effect wat de behandelingen hebben op mijn fysieke maar ook mentale gezondheid en rust. Hun aanwijzingen en aanmoedigingen zijn fijn om aan te nemen.

Pascal - Ik heb altijd een goed gevoel als ik geweest ben.

Fred - Ik kan mijn rug meer belasten dan voorheen en mijn rugklachten zijn verminderd.

Esther -De behandelingen geven verlichting bij mijn rug- en nekklachten waardoor ik beter functioneer in het dagelijks leven.

Sven - Mark behandeld mij op een professionele en prettige manier waardoor ik in het dagelijks leven goed kan blijven functioneren.

Ruud -  Jaren lange pijn door verkeerde houdingen, zoals zitten en tillen zijn afgenomen en verbeterd. Zorgvuldig en deskundige behandelingen zorgen voor verbeteringen. Geen spit meer!

Rika - Mijn klachten zijn verminderd en ik heb er vertrouwen in dat het slijtageproces in de toekomst minder snel zal verlopen als tot nu toe het geval was.

Demi - Ik wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed en fijn behandeld. Ik merk zeker verbetering. Bedankt!

Janny - Door de erg ervaren en vriendelijke chiropractoren voel ik me na de behandelingen beter, ook beweeg ik beter.

Edith - Ik ben heel tevreden over Mark omdat ik soms met veel pijn in mijn rug bij hem kom en na 1 behandeling zonder pijn weer weg kan gaan.

Anna - Bij Life kan je actief bezig zijn met gezondheid. Life is snel, flexibel en persoonlijk. Een fijne praktijk.

Ervaringen van onze clienten