Hoe starten we?

We starten elk traject met het ontdekken van de geheimen van chiropractie, welke elke maandag om 20.15 uur en elke woensdag om 19.15 uur wordt gehouden. Hier leer je o.a. onze werkwijze, de weg naar verbetering en het behouden van je gezondheid snel en eenvoudig kennen.

Tijdens je persoonlijke afspraak neem je samen met de chiropractor de vragenlijst door, die je van te voren hebt ingevuld en bespreek je je medische geschiedenis. Je krijgt daarna een lichamelijk onderzoek en er worden chiropractische en neurologische testen gedaan om een beeld te krijgen van je algehele gezondheid. 

De afspraak daarna krijg je de uitslag van het onderzoek, prognose stelling, advies over het behandelplan en kunnen we gaan starten met de eerste behandeling.

 

*Het niet bijwonen van de geheimen van chiropractie betekent dat we niet kunnen beginnen aan het behandeltraject. Hierin wordt geen uitzondering gemaakt, aangezien het belangrijk is om te weten welke geheimen er schuil gaan achter chiropractie en wat deze kunnen bijdragen aan jouw vitaliteit.

Hoe starten we?