Hoe starten we?

We starten altijd met een gratis introductie avond, in groepsverband. Deze wordt gehouden op maandag om 20.15 uur of woensdag om 19.15 uur. Dit is de belangrijkste afspraak, waarin alles uitgelegd wordt over chiropractie, onze werkwijze en gezondheid.*

Tijdens je persoonlijke afspraak neem je samen met de chiropractor de vragenlijst door, die je van te voren hebt ingevuld en bespreek je je medische geschiedenis. Je krijgt daarna een lichamelijk onderzoek en er worden chiropractische en neurologische testen gedaan om een beeld te krijgen van je algehele gezondheid. 

De afspraak daarna krijg je de uitslag van het onderzoek, prognose stelling, advies over het behandelplan en kunnen we gaan starten met de eerste behandeling.

 

*Het niet bijwonen van de introductie betekent dat we niet kunnen beginnen aan het behandelplan. Hierin wordt geen uitzondering gemaakt, aangezien het belangrijk is om te weten hoe en waarom chiropractie en gezondheid samen gaan en wat je er zelf aan kan bijdragen om gezond te worden en vooral te blijven.

Hoe starten we?