Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Gespecialiseerd in Neurologie

ADHD & ADD

Korte wachttijden

Boek zelf online uw afspraak

De inloop

Twijfel je of chiropractie bij je past? Zoek je een alternatief zonder medicatie of operatie. Wil je een second opinie of kennis maken met de chiropractor om te kijken of het klikt? Kom dan vrijblijvend naar de inloop, voor een gratis check.
Op deze manier weet je of je verloren gezondheid/vitaliteit mogelijk te maken heeft met een verstoord zenuwstelsel en kan je kennis maken met onze praktijk en onze chiropractor.

Gezondheid

Je gezondheid is direct verbonden aan de functie van je wervelkolom. De wervelkolom wordt onbewust belast en daarom is het belangrijk deze te laten controleren op onbalans en/of verminderde bewegelijkheid. Vanwege de intieme relatie met het centraal zenuwstelsel kunnen er allerlei problemen voorkomen door de disfunctie van je wervelkolom.
Door de functie van de wervelkolom te verbeteren zal je je fitter voelen, beter presteren en gezonder & gelukkiger zijn.

***I.v.m. alle regels omtrent het corona virus, is de inloop momenteel alleen op afspraak beschikbaar. Je kan deze inplannen via ons online boekingssysteem (kies voor gratis inloop) of neem contact op via 0299-451150 of stuur een mail.

*Deze check is een kort onderzoek van je wervelkolom. Voor een algeheel onderzoek is er consult volgens afspraak

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott