Rugklachten

Rugklachten vormen een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Dagelijkse activiteiten zoals zitten achter een bureau, langdurig naar een computerscherm staren en een slechte houding kunnen leiden tot spanning en pijn in de rug. In sommige gevallen kunnen rugklachten zelfs uitstralen naar de schouders, armen en benen. Deze klachten kunnen variëren van milde pijn tot ernstig ongemak dat de dagelijkse bezigheden verstoort.

Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Specialist in Rug, Nek & Schouderklachten

Korte wachttijden

Snel terecht met klachten

Hoe herken je Rugklachten?

Mensen met rugklachten kunnen symptomen ervaren zoals aanhoudende pijn in de onderrug en bovenrug, spanning in de spieren, verminderde flexibiliteit en moeilijkheden bij activiteiten zoals buigen, tillen of langdurig zitten. Soms kunnen deze klachten uitstralen naar andere delen van het lichaam, zoals de benen, wat de diagnose bemoeilijkt. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan deze signalen en professionele hulp te zoeken voor een juiste evaluatie en behandeling.

Chiropractie bij Rugklachten

Chiropractie biedt een holistische benadering voor het verminderen en voorkomen van rugklachten. Chiropractoren zijn gespecialiseerd in het herstellen van de balans en functie van de wervelkolom. Ze maken gebruik van handmatige druktechnieken, om de gewrichten in de rug en wervelkolom voorzichtig te manipuleren en te mobiliseren. Deze manipulaties helpen om de communicatie in het zenuwstelsel te verbeteren, blokkades te verminderen en het zelfherstellend vermogen te stimuleren. Bovendien bieden chiropractoren vaak advies over ergonomie, houding en oefeningen om de rug pijnvrij te houden.

Life chiropractie

Zorgtraject voor Rugklachten bij Life Chiropractie

Bij Life Chiropractie zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van rugklachten. Naast het manueel behandelen van het lichaam en de wervelkolom, zijn advies over ergonomie en zelfzorg door houding en oefeningen een belangrijk onderdeel van een speciaal hiervoor ingericht zorgtraject. Dit traject duurt gemiddeld 6 weken en levert een sterke vermindering op van de klachten, waardoor u snel weer pijnvrij bent en beter kan functioneren.

Wilt u weten of u baat heeft bij onze zorg? Neem dan contact met ons op en plan een intake gesprek in.

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott