Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Gespecialiseerd in Neurologie

ADHD & ADD

Korte wachttijden

Boek zelf online uw afspraak

Mark Ott (Chiropractor), D.C.

Hallo, Ik ben Mark. Ik ben geboren in Arizona, Amerika en ik heb de opleiding chiropractie aan het Parker College of Chiropractic in Dallas, Texas met succes in april 2001 afgerond. Aangezien ik zin had om op avontuur te gaan heb ik direct na mijn afstuderen besloten om in Europa te gaan wonen. Ik was bezig met een opleiding functionele neurologie en nadat ik zag dat ik deze in Amsterdam kon voortzetten ben ik naar Nederland vertrokken, waar ik naast mijn studie werkte in een praktijk in Zaandijk.
In 2002 ben ik bij Praktijk Chiropractie Volendam begonnen. Daarna heb ik samen met Nancy Schilder (eigenaar van Praktijk Chiropractie Volendam) in 2006, Life Chiropractisch Gezondheidscentrum opgestart. Eind 2017 zijn we er samen achtergekomen dat onze persoonlijke groei van de afgelopen jaren heeft geleid tot het scheiden van onze wegen. Dit neemt niet weg dat we elkaar niet zullen raadplegen met chiropractische casussen. Twee chiropractoren weten altijd nog meer dan één.
Mijn specialisme ligt in de functionele neurologie. Dit maakt het mogelijk om ook de moeilijker casussen van bijvoorbeeld: duizeligheid, whiplash, ADHD etc. beter te kunnen begeleiden en te behandelen.

Eliza Beems (Office manager)

Ik ben Eliza en ik ben geboren en getogen in Zaandam, maar woon al meer dan 25 jaar in Purmerend. Ik heb twee dochters die, samen met mijn partner in 2008, vanwege gezondheidsklachten in de praktijk kwamen. Vanwege het bijzondere resultaat van de meiden op school en hun verbeterde gezondheid maar vooral hun concentratie groeide mij interesse voor chiropractie en gezondheid. Ik ben een enorme kat uit de boom kijker en het heeft dan ook lang geduurd voordat ik zelf mijn eerste behandeling kreeg.
Ik heb al meer dan 22 jaar fibromyalgie en had wekelijks hoofdpijn/migraine en ik had veel eerder op de bank moeten springen, want ik ben er enorm van opgeknapt. Iedereen met twijfels of angst is bij mij op het juiste adres, want ik weet er alles van.
Inmiddels werk ik hier alweer 11 jaar. Naast mijn werk heb ik de de opleiding tot lifecoach met goed succes afgerond en ben ik van mening dat je nooit uitgeleerd bent. Ik denk dat daar mijn verslaving voor boeken vandaan komt. Mocht je wat willen weten of gewoon in zijn voor een praatje of op zijn tijd een knuffel nodig hebben, dan sta ik voor je klaar!

Mery Meijer

Mijn naam is Mery Meijer. Ik ben geboren in Zweden en sinds mijn 12de woonachtig in Purmerend. 

Afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in een wellness center.  De liefde voor body & mind heb ik te danken aan deze periode. Waarin ik diverse trainingen heb mogen volgen als mindfullnes en drukpuntmassage.

In mijn vrije tijd wandel ik samen met mijn man en dochter in de natuur, zoek ik ontspanning in het lezen van boeken en ben ik enorm geïnteresseerd in het menselijke lichaam.

Als persoon ben ik zorgzaam, bied ik graag een luisterend oor en houd ik van mensen. Bij mij kan je altijd je ei kwijt en help ik je graag.

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott