Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Specialist in Rug, Nek & Schouderklachten

Korte wachttijden

Snel terecht met klachten

Mark Ott (Chiropractor), D.C.

Ik ben geboren in Arizona, Amerika en ik heb mijn opleiding voor chiropractie aan het Parker College of Chiropractic in Dallas, Texas met succes in april 2001 afgerond. Ik had zin om op avontuur te gaan en direct na afstuderen had ik besloten om in Europa te gaan wonen. Ik was op dat moment bezig met een opleiding functionele neurologie en nadat ik zag dat ik deze in Amsterdam kon voortzetten ben ik naar Nederland vertrokken, waar ik naast mijn studie in praktijken in Noord-Brabant en Gelderland werkte. 

In 2002 ben ik bij Praktijk Chiropractie Volendam begonnen en in 2006 heb ik samen met mijn toenmalige collega Life Chiropractisch Gezondheidscentrum opgericht. Eind 2017 besloten we gezamenlijk om onze wegen te scheiden en ben ik in deze praktijk alleen verder gegaan.

Mijn specialisme ligt in de functionele neurologie. Dit maakt het mogelijk om ook de moeilijker casussen van bijvoorbeeld: duizeligheid, whiplash, ADHD etc. beter te kunnen begeleiden en te behandelen.

Mark

Eliza Beems (Office manager)

Ik ben Eliza en ik ben geboren en getogen in Zaandam, maar woon inmiddels al meer dan 30 jaar in Purmerend. Ik heb twee dochters die, samen met mijn partner in 2008, vanwege gezondheidsklachten in de praktijk kwamen. Vanwege het bijzondere resultaat van de meiden op school en hun verbeterde gezondheid maar vooral hun concentratie groeide mijn interesse voor chiropractie en gezondheid. 
Ik ben 25 jaar geleden gediagnosticeerd met fibromyalgie en hypermobiliteit en had wekelijks hoofdpijn en veel pijn in mijn lijf. Ik had veel eerder op de bank moeten springen, want ik ben er enorm van opgeknapt. Iedereen met twijfels of angst is bij mij op het juiste adres, want ik weet er alles van.
Inmiddels werk ik hier alweer meer dan 15 jaar.

Tijdens mijn werk werd ik herhaaldelijk geconfronteerd met clienten die niet alleen fysieke ongemakken ervaarden, maar ook worstelden met onderliggende problemen. Dit wekte mijn interesse en leidde mij naar talloze opleidingen en cursussen  en inmiddels ben ik mijn eigen praktijk gestart, gericht op het helpen van dames met een overgevoelig zenuwstelsel d.m.v. Neuro Emotionele Integratie en Zenuwstelsel-balans.

Mocht je iets willen weten of gewoon in zijn voor een praatje of op zijn tijd een knuffel nodig hebben, dan sta ik voor je klaar!

Eliza

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott