Nekklachten

Nekklachten vormen een veelvoorkomend probleem waar veel mensen last van hebben. Dagelijkse activiteiten zoals zitten achter een bureau, langdurig naar een computerscherm staren en een slechte houding kunnen leiden tot spanning en pijn in de nek. In sommige gevallen kunnen nekklachten zelfs uitstralen naar de schouders, armen en hoofd. Deze klachten kunnen variëren van milde pijn tot ernstig ongemak dat de dagelijkse bezigheden verstoort.

Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Specialist in Rug, Nek & Schouderklachten

Korte wachttijden

Snel terecht met klachten

Hoe herken je nekklachten?

Nekklachten herken je aan symptomen zoals stijfheid, pijn bij het draaien van het hoofd, hoofdpijn, tintelingen in de armen en soms zelfs duizeligheid. Langdurige nekklachten kunnen de levenskwaliteit aanzienlijk negatief beïnvloeden en kunnen wijzen op onderliggende structurele problemen in de wervelkolom en spieren.

Chiropractie bij Nekklachten

Chiropractie biedt een holistische benadering voor het verminderen en voorkomen van nekklachten. Chiropractoren zijn gespecialiseerd in het herstellen van de balans en functie van de wervelkolom. Ze maken gebruik van handmatige druktechnieken, om de gewrichten in de nek en wervelkolom voorzichtig te manipuleren en te mobiliseren.

Deze manipulaties helpen om de communicatie in het zenuwstelsel te verbeteren, blokkades te verminderen en het zelfherstellend vermogen te stimuleren.. Bovendien bieden chiropractoren vaak advies over ergonomie, houding en oefeningen om de nek pijnvrij te houden.

Zorgtraject voor nekklachten bij Life Chiropractie

Bij Life Chiropractie zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van nekklachten. Naast het manueel behandelen van het lichaam en de wervelkolom, zijn advies over ergonomie en zelfzorg door houding en oefeningen een belangrijk onderdeel van een speciaal hiervoor ingericht zorgtraject. Dit traject duurt gemiddeld 6 weken en levert een sterke vermindering op van de klachten, waardoor u snel weer pijnvrij bent en beter kan functioneren.

Wilt u weten of u baat heeft bij onze zorg? Neem dan contact met ons op en plan een intake gesprek in.

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott