Ons team

Staat graag tot uw beschikking om er samen voor te zorgen dat we een betere gezondheid creëren met minder klachten en meer blijheid. Daarom willen we iedereen aan u voorstellen.

Mark Ott (Chiropractor), D.C.
Mark is geboren in Arizona, Amerika, en heeft op zijn 29e de opleiding chiropractie aan het Parker College of Chiropractic met succes afgerond. In 2002 is hij gestart met werken in de praktijk in Volendam en samen met Nancy hebben ze deze praktijk in Purmerend opgezet zodat iedereen op korte termijn gezien zou kunnen worden. In 2008 heeft hij zijn postacademische graad chiropractische neurologie aan het Carrick Institute behaald, waardoor zijn specialisatie in de neurologie ligt. Dit maakt het mogelijk dat hij de moeilijker casussen van bijv. duizeligheid, ADHD etc. beter kan begeleiden en behandelen. Samen met de andere chiropractoren in deze praktijk behandelen ze mensen die met langdurigere klachten lopen of die snel een terugval krijgen, met goed resultaat.

 

 

 

Nancy Schilder (Chiropractor), D.C. 
Nancy is een geboren en getogen volendamse die op haar 18e begon met de opleiding chiropractie in Engeland. In 2001 heeft zij deze opleiding aan het AECC met goed succes afgerond. In 2002 is zij haar eigen praktijk begonnen in Volendam, waarbij uiteindelijk in 2006 de wachtlijsten dusdanig lang werden, dat er een uitbreiding nodig was. In januari 2007 heeft zij samen met collega mark deze praktijk geopend. Naast het behandelen van alle leeftijden is haar specialisatie baby’s en kinderen. Vanwege de opleiding van CranioSacraal Therapie en de CranioSacraal therapie voor kinderen is haar behandelmethodes voor kinderen uitgebreider waardoor er mooie resultaten ontstaan.

 

 

 

Lizette Botha (Chiropractor)

Lizette is een oud- werknemer en heeft van 2011 tot en met 2013 bij ons gewerkt in onze vestiging in Purmerend. Misschien dat u haar nog kent van toen. Zij is afkomstig van Zuid Afrika en spreekt Nederlands. In de tussentijd dat zij ergens anders heeft gewerkt in Nederland, heeft zij onder meer haar kennis in de behandeling van baby’s en kinderen verbeterd, in een praktijk die gespecialiseerd was in het behandelen van baby’s en zwangeren. Hier ligt ook veel van haar bijscholing. Zij is echter ook zeer begaan met het functioneren van de wervelkolom bij alle leeftijden door middel van chiropractie. Zij interviewt, samen met een collega, veel topsprekers op het gebied van chiropractie, om deze via podcasts beschikbaar te maken aan onze beroepsgroep. Tevens wordt zij vaak gevraagd om tijdens buitenlandse seminars te komen spreken. Wanneer zij niet werkzaam is als chiropractor is zij een geestdriftige sporter en doet onder meer mee aan triatlons! Op deze manier is zij ook een mooi voorbeeld van onze schijf van 5 voor je lijf. Zij zal vanaf maandag 3 oktober 2016 bij ons werkzaam zijn voor bepaalde tijd. Zij zal cliënten behandelen in Volendam. 

 

 

 

Eliza Beems (Assistente)

Eliza is opgegroeid in Zaandam, woont al 21 jaar in Purmerend, en is al lange tijd samen met haar partner. Zij heeft een tweeling van 19 jaar die, samen met haar partner in 2008, vanwege gezondheidsklachten bij ons in de praktijk kwamen. Vanwege chiropractie en daardoor het bijzondere resultaat van de tweeling op school, is zij zich gaan interesseren voor de chiropractie. Bij het ontstaan van een vacature in onze praktijk, heeft zij zich gelijk gemeld. Zij werkt nu vanaf januari 2009 bij ons. Zij is een behulpzame en nieuwsgierige dame die ondertussen naast haar werk de opleiding tot coach met goed succes heeft afgerond in 2009.

 

 

 

Nadine Groot-Sciarli (Assistente)

Nadine is een jongedame die net als Nancy uit Volendam komt. Zij is van oorsprong gewichtsconsulte maar heeft dit op een lager pitje moeten zetten daar haar gezin en haar baan ernaast teveel tijd opslokte. Zij zal ons ook assisteren in het ondersteunen van een gezonde levensstijl. Mocht  u dus vragen hebben m.b.t. afvallen, schroom dan niet om te vragen. U bent bij haar aan het juiste adres.

 

 

 

 

Monique Harthoorn-Teiwes (Assistente)
Monique is geboren in Amsterdam en al meer dan 30 jaar woonachtig in Purmerend. Zij is getrouwd,  heeft 2 dochters en is al enige tijd bekend met onze praktijk voor Chiropractie. Haar achtergrond ligt in de zorg waar zij als doktersassistente en later als secretaresse met veel empathie heeft gewerkt. Zij werkt vanaf december 2016 bij ons, en helpt onze cliënten met plezier aan een afspraak of informatie op weg naar een gezondere levensstijl. In 2016 heeft zij de opleiding tot NLP Master afgerond. Monique is  werkzaam in Purmerend, maar ook als invalkracht voor Volendam.