Openingstijden en tarieven

Aangezien wij het belangrijk vinden dat mensen binnen kunnen komen na hun werk, werken wij ook in de avonduren.

Openingstijden:Van:Tot:
Maandag14.00 uur20.00 uur
DinsdagGeslotenGesloten
Woensdag09.00 uur12.00 uur*
Donderdag09.00 uur20.00 uur (afwezig tussen 11.00 en 16.00 uur)
VrijdagGeslotenGesloten
ZaterdagGeslotenGesloten

 


Gratis inloopspreekuur iedere maandag van 17.00 tot 17.30 uur.

Het is op dit moment druk in de agenda, waardoor het niet altijd mogelijk is om dezelfde dag te kunnen komen. Wacht daarom niet te lang met bellen.

*Onze telefoon staat altijd doorgeschakeld naar de andere vestiging. Op deze manier krijgt u veelal iemand aan  de telefoon. Mocht dit niet het geval zijn, laat dan een bericht achter tezamen met uw telefoonnummer. Wij bellen u dan in de meeste gevallen dezelfde dag terug. Indien u geen telefoonnummer achterlaat, kun wij bij doorschakeling dit niet terug herleiden en is er kans dat u niet terug gebeld wordt.

 

Tarieven

Volwassenen
Eerste consult 78,00*
Vervolg consult 55,00
Stuitligging behandeling 85,00

kinderen t/m 10 jaar
Eerste consult  66,00*
Vervolg consult 45,00

Voor de mensen die dit prettig vinden, is er ook een kortingsbetaalplan met gratis behandelingen. Dit is afhankelijk van welk plan u kiest. Vraag aan de balie meer info over het kortingsbetaalplan.

Bij het niet nakomen van vervolg afspraken of afzeggingen binnen 24 uur, worden er kosten in rekening gebracht van 35 euro.

U heeft geen verwijsbrief nodig en wij hebben geen wachtlijsten!

 

Het eerste consult

Voor de hoogst mogelijke kwalitatieve zorg en best mogelijke resultaten bestaat het eerste consult uit verschillende delen.

  1. Een informatief consult in groepsverband. Dit is het meest belangrijke consult voor U als cliënt. GRATIS. Voor meer info klik hier.
  2. Intake en uitgebreid onderzoek.
  3. Bij volwassenen vanaf 25 jaar wordt, indien er geen beeldmateriaal aanwezig is van de laatste 2 jaar, een iDXA botscan gedaan. Deze scan geeft de structuur weer van de gehele wervelkolom van schedel t/m bekken en bevat tevens een osteoporose onderzoek. Voor meer info klik hier. Kosten 82,50 euro. Indien er beeldmateriaal aanwezig maar is men ouder dan 50 jaar zal alleen de osteoporose meting plaats vinden (indien deze ook niet recentelijk is gedaan is). Kosten 55 euro.
  4. Uitleg van alle bevindingen, prognose stelling, behandelplan advies.

 

 

Gratis check up voor uw baby 

Bij het insturen van uw geboortekaartje (binnen 3 weken na de geboorte) krijgt u een gratis waardebon opgestuurd voor een gratis onderzoek van de pasgeborene!

 

Vergoedingen

Wilt u een overzicht van wat uw verzekering mogelijk vergoed? klik dan op onderstaande overzicht. Aan het vergoedingen overzicht kunnen geen rechten worden ontleent. Check daarom altijd uw eigen verzekering voor de zekerheid.

Vergoedingen verzekeringen 2017

Daar wij geregistreerd staan bij de beroepsverenigingen SCN (Stichting Chiropractie Nederland) en NCA (Nederlandse Chiropractoren Associatie), worden de consulten door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Het hangt echter van uw afgesloten verzekering af, welke vergoeding u krijgt. Wilt u niet voor verrassingen komen te staan, check dan eerst uw polis voor uw vergoedingen. Wij vallen in de meeste gevallen onder alternatieve geneeswijze. Sommige verzekeringen hebben een eigen ‘potje’ voor chiropractie behandelingen. Bij sommige verzekeringen valt chiropractie onder bewegingstherapie in de rubriek 'fysiotherapie etc. Bij andere verzekeringen komt de vergoeding uit de rubriek 'beweegzorg'. Let er dus op dat fysio- en manuele therapie, oefentherapie etc. en de chiropractie dus uit hetzelfde potje komen.

 

Eigen risico
Het in 2008 ingevoerde eigen risico geldt alleen voor zorg die onder de dekking van de basisverzekering valt. Chiropractie wordt vergoed vanuit het aanvullend pakket waardoor hiervoor dus géén eigen risico geldt. U ontvangt dus direct de vergoeding zoals die in het overzicht vermeld staat.

 

Onder bepaalde voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een zorgkosten teruggaaf bij de belastingdienst. Voor meer info klik hier.

 

Patiënten in loondienst wordt aangeraden om via de afdeling personeelszaken te informeren naar de aanwezigheid van een sociaal fonds binnen uw bedrijf. Dit fonds kan soms een financiële ondersteuning geven op het consultbedrag dat niet door de verzekering word gedekt.
Klik hier voor een voorbeeld van een sociaal fonds binnen de grafische sector.

Openingstijden en tarieven