Beter presteren met chiropractie!

Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Specialist in Rug, Nek & Schouderklachten

Korte wachttijden

Snel terecht met klachten

Beter presteren met chiropractie!

Onder prestatie valt niet alleen sport, we presteren in velen andere vlakken van ons leven ook. Denk hierbij aan studie, carrière en vrije tijd activiteiten. Je levert namelijk ook topprestaties door tijdens je studie, tentamens en examens te maken, maar ook werkstukken, presentaties en scripties. Tijdens je carrière kom je zaken tegen als: spreken in het openbaar, actief deelnemen aan vergaderingen, conference calls, telefoontjes naar het buitenland of het geven van een speech. Ook deze handelingen vallen onder prestatie, ook al heb je ze zelf nog nooit op deze manier bekeken.

beweging
Prestatie bij sport kennen we allemaal wel. Als we denken aan prestatie bij sport dan komen o.a. de volgende zaken aan bod: Sneller, Slimmer, Verder, Harder, Beter, Veiliger en Mooier. Maar om op je best te kunnen presteren moet je goed functioneren. Tegenwoordig maken ruim 90% van de topsporters gebruik van een chiropractor. Ze weten dat ze hierdoor beter zullen functioneren.

Chiropractie kan je helpen om je prestatie te verhogen en/of te verbeteren, door jou lichaam en mind op top niveau te laten functioneren. Onbalans en dysfunctie in je wervelkolom leidt tot pijn en ongemak en dit neemt de focus van het presteren weg, op welk niveau en op welk vlak dan ook. Zelfs voor dat je pijn voelt wordt je prestatie verminderd door het feit dat je lichaam al aan het compenseren is. Als je ongemak ervaart en je moet een toets maken of een vergadering leiden dan kan je niet 100% functioneren en is je prestatie lager dan zou moeten. Het hierdoor grijpen naar medicatie of medicijngebruik kan zorgen voor bijwerkingen en kan zelfs concentratie verlies veroorzaken en dat is iets dat je zeker niet wilt tijdens een belangrijk moment zoals je rijexamen of de wedstrijd van je leven.

Chiropractie helpt je lichaam om het beste uit zichzelf te halen en te functioneren op het allerhoogste niveau, ongeacht je leeftijd of op welk vlak je wil presteren.

Door chiropractie toe te voegen aan je levensstijl en je te houden aan het behandelplan kan je leven aanzienlijk veranderen.

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott