Voor wie is de iDXA scan bedoelt?

Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Specialist in Rug, Nek & Schouderklachten

Korte wachttijden

Snel terecht met klachten

Voor wie is de iDXA scan bedoelt?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in zijn gezondheid. De scan wordt bij ons gebruikt om extra informatie te verschaffen op het gebied van de wervelkolom met betrekking tot slijtage en bepaalde afwijkingen. Tevens biedt het specifieke voordelen voor professionele sporters en mensen die op dieet zijn. De scan geeft niet dezelfde stralingsbelasting als röntgenapparatuur. Het geeft ongeveer dezelfde straling als dat u buiten loopt en is dus negeerbaar. Je kan dus altijd iemand mee naar binnen nemen.

idxa
Deze ziekenhuis scan heeft de volgende functies:

Osteoporose scan: Deze meet de botdichtheid van het lichaam op een bepaald gebied. Wij merken dat in het ziekenhuis niet alles gescand wordt. Bij ons wordt de gouden standaard volledig opgevolgd, dus beide heupen en lage rug worden gemeten voor een fractie van de prijs wat je daar moet betalen. Osteoporose verhoogt het risico op botbreuken. Op tijd erbij zijn, betekent dat je er nog op tijd wat aan kunt doen zonder dat je daar medicatie voor hoeft te slikken. Wil je weten of dit voor jou belangrijk is, check dit dan via onze osteoporose checklist. Dan weet je dat het voor jou belangrijk is om op korte termijn een afspraak te maken.

Scan van de gehele wervelkolom dus van schedel tot stuitje. Hierbij wordt de botkwaliteit bekeken van de wervelkolom, hoeveel slijtage er aanwezig is en of er afwijkingen aanwezig zijn, wat tot terugkerende klachten kunnen leiden.

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott