Wat wij precies doen als chiropractor.

Internationaal

Zorg kan ook in het Engels worden gegeven

Specialist in Rug, Nek & Schouderklachten

Korte wachttijden

Snel terecht met klachten

Wat wij precies doen als chiropractor

Als chiropractors zijn we zeer gepassioneerd over onderwerpen als; vitaliteit, aangeboren intelligentie en gezondheid. Ons lichaam is zo complex en zo fantastisch opgebouwd dat we de triljoenen reacties die elke seconde plaatsvinden als vanzelfsprekend beschouwen. Door het handhaven van de juiste ruggengraatfunctie is de aangeboren intelligentie van het universum het best in staat om zich uit te drukken in je lichaam en zo gezondheid en vitaliteit te creëren.

Wat doet een chiropractor
De energie die bekend staat als levenskracht loopt door elke cel, elk orgaan en elk weefsel in ons lichaam. Deze levenskracht is intelligent en stelt ons in staat om onze cellen te regenereren, ons weefsel te genezen en ons aan te passen aan onze omgeving. Echter, wanneer deze levenskracht verminderd is, onze cellen, weefsels en organen breken af en degenereren in een verhoogd tempo. In de chiropractie wordt deze blokkade of verstoring van de levenskracht een subluxatie genoemd.
Chiropractie
Onze taak als chiropractor is het verzekeren van de continuïteit van deze levenskracht via het centrale zenuwstelsel in de weefsels en cellen van het lichaam door het vrijgeven van de fysieke subluxaties in de wervelkolom. Hierdoor kan het centrale zenuwstelsel optimaal functioneren en maximale levensenergie aan het lichaam leveren.
Als chiropractor richten we onze analyse of behandeling niet op de fysieke klachten maar op de onderliggende oorzaak. Het is door het herstel van een goede lichaamsfunctie dat de klachten verminderen of verdwijnen.
Door het ervaren van je maximale levenskracht heb je de beste kwaliteit van leven!

Wil je weten of Chiropractie jou kan helpen?

Neem dan nu contact op en laat je onderzoeken door Mark Ott