Ons team

 

Mark Ott (Chiropractor), D.C.

Mark is geboren in Arizona, Amerika, en heeft de opleiding chiropractie aan het Parker College of Chiropractic met succes afgerond. In 2002 is hij gestart met werken bij Praktijk Chiropractie Volendam. Daarna heeft hij samen met Nancy Schilder (eigenaar van Praktijk Chiropractie Volendam) Life Chiropractisch Gezondheidscentrum opgezet. Eind 2017 zijn ze er samen achtergekomen dat hun persoonlijke groei van de afgelopen jaren heeft geleid tot het scheiden van hun wegen. Dit neemt niet weg dat ze elkaar niet zullen raadplegen met chiropractische casussen. Twee chiropractoren weten altijd nog meer dan één. In 2008 heeft Mark zijn postacademische graad chiropractische neurologie aan het Carrick Institute behaald, waardoor zijn specialisatie in de neurologie ligt. Dit maakt het mogelijk dat hij de moeilijker casussen van bijv. duizeligheid, ADHD etc. beter kan begeleiden en behandelen.

 

 

 

 

 

 

Eliza Beems (Office manager)

Eliza is opgegroeid in Zaandam, woont al 22 jaar in Purmerend, en is al lange tijd samen met haar partner. Zij heeft een tweeling van 20 jaar die, samen met haar partner in 2008, vanwege gezondheidsklachten bij ons in de praktijk kwamen. Vanwege het bijzondere resultaat van de tweeling op school en hun verbeterde gezondheid is zij zich gaan interesseren voor de chiropractie. Bij het ontstaan van een vacature in onze praktijk, heeft zij zich gelijk gemeld. Inmiddels werkt zij alweer 9 jaar bij ons. Zij is een behulpzame en nieuwsgierige dame die ondertussen naast haar werk de opleiding tot lifecoach met goed succes heeft afgerond.

 

 

 

 

 

 

 

 

Monique Harthoorn-Teiwes (Assistente)

Monique is geboren in Amsterdam en al meer dan 30 jaar woonachtig in Purmerend. Zij is getrouwd, heeft 2 dochters en is al enige tijd bekend met onze praktijk. Haar achtergrond ligt in de zorg waar zij als doktersassistente en later als secretaresse met veel empathie heeft gewerkt. Zij werkt vanaf december 2016 bij ons, en helpt onze cliënten met plezier aan een afspraak of informatie op weg naar een gezondere levensstijl. In 2016 heeft zij de opleiding tot NLP Master afgerond.