Introductie chiropractie

Informatie over chiropractie, gezondheid en vitaliteit en wat je zelf kan doen om dit te herwinnen, versterken en te behouden (groepsverband)

Dit is je eerste en meest belangrijke afspraak!

De eerste stap naar verbetering is het verzamelen van informatie. Bij ons begint dit bij de introductie. Tijdens deze afspraak hoor je wat chiropractie is, hoe wij werken en wat we voor jou kunnen betekenen. Ook hoor je wat je zelf kan doen om je vitaliteit zo snel mogelijk te herstellen. Op deze manier komen we samen met een plan om jouw gezondheid te verbeteren en te behouden op de langere termijn.

De introductie avond is een uitgelezen kans om chiropractie vrijblijvend te ontdekken. Het is als eerste afspraak voor alle cliĆ«nten verplicht, maar is zeker ook geopend voor andere mensen en/of familieleden. Na deze avond weet je ook meteen of onze praktijk en werkwijze passen bij de zorg die je zoekt.

Tijdens deze informatie verstrekking en de twee afspraken hierna is er genoeg tijd om rustig vragen te stellen. Daarna kunnen wij ons tijdens het werk voornamelijk focussen op het herstel van jouw gezondheid en vitaliteit.Doordat onze focus gericht is op duidelijkheid, effectiviteit en resultaten, kunnen wij meer mensen helpen hun gezondheid te versterken en kan je sneller bij ons terecht.

Elke maandag om 20.15 en elke woensdag om 19.15 uur.

Op woensdag 7 november is er geen reguliere lezing. Deze avond is gereserveerd voor de leden van Curves Purmerend!

Duur ongeveer 30 minuten

Deze lezing is open voor iedereen en is GRATIS. Opgave is gewenst zodat wij weten hoeveel mensen er komen. Indien het een keer voorkomt dat de lezing uitvalt, dan kunnen we je bereiken met de mededeling van uitval van de lezing.

Introductie chiropractie
Introductie chiropractie
Introductie chiropractie