Reviews

Sylvia uit Purmerend

"Sinds april 2018 had ik pijnklachten in mijn heup/bil en rug. Ik ben bij allerlei artsen en een fysiotherapeut geweest en heb veel pijnmedicatie gebruikt, maar dat hielp allemaal weinig.

Uiteindelijk ben ik in december bij Mark terechtgekomen, die wel mogelijkheden zag. Wat ik heel fijn vind, is dat Mark naar het hele plaatje kijkt, niet alleen naar het stukje waar je last van hebt.

Hij kon goed verklaren waar mijn klachten mogelijk vandaan kwamen, en na een aantal behandelingen merkte ik al verbetering! Ik ben nu 2 maanden verder en het gaat echt heel goed.

Het enige waar ik van baal, is dat ik niet eerder een afspraak heb gemaakt bij Mark ????

Mocht je twijfelen of chiropractie iets voor jou kan betekenen, ik kan het absoluut aanbevelen!

Cindy uit Purmerend met haar zoon

Onze zoon van 16 had last van zijn nek. Ik een afspraak gemaakt bij Marc. Er werd verteld dat na een aantal behandelingen, onze zoon verbetering zou voelen, niet alleen lichamelijk maar ook qua concentratie. Nu na een behandeling of 6, is het een heel ander kind dat veel beter in zijn vel zit, beter slaapt en functioneert. Super tevreden dus.

Ook de pakketten waar je uit kunt kiezen vind, ik met veel zorg samengesteld, je kunt zelf beslissen welke het beste bij je past, zowel financieel als bij de klachten die je hebt.

En dan natuurlijk Eliza dat is toch wel een topper, altijd vrolijk en altijd bereid om een plek te zoeken als je last hebt. Kortom super tevreden.

Saskia, 46 jaar uit Purmerend

Ik ben bij Life Chiropractisch Gezondheidscentrum gekomen omdat ik opeens heel veel last kreeg van mijn nek en schouder, ik kon niet meer slapen en werd ronduit chagrijnig tegen mijn man en kinderen en zat mezelf heel erg in de weg. Sporten zoals hardlopen en paardrijden mijn uitlaatklep kon ik niet meer doen daar werd ik ook erg emotioneel van.

De behandelingen bij de fysiotherapeut hielpen niet, verlichtte wel iets maar de uitstralingspijn bleef. Mijn fysiotherapeut verwees mij door naar bijvoorbeeld een osteopaat of chiropractor, ik heb deze behandelwijzen op internet opgezocht en voelde mij het meest tot de chiropractie aangetrokken. Lizette zei aan de hand van de bodyscan al dat het waarschijnlijk een hernia in de nek zou kunnen zijn en wat bleek na een mri in het ziekenhuis, ze had gelijk, een nekhernia op 3 plaatsen in de nek met zenuwbeklemming en uitval c.q. krachtverlies. Een operatie leek een oplossing maar dat wilde ik niet omdat je dan toch een deel van de tussenwervelschijf weghaalt en na in het begin 2 x per week behandeld te zijn werden de uitval en uitstralingsklachten vlot minder, ik werd ook weer vrolijker en kon weer paardrijden. Of de nekhernia nu weer weg is weet ik niet maar wat ik wel weet is dat ik weer werk, sport en een vrolijke moeder ben voor mijn kinderen en een vrouw met interesse in haar man omdat niet al mijn energie naar die nek gaat. Op dit moment heb ik 1 x in de twee of 3 weken een behandeling en het gaat steeds beter met mij alhoewel ik nu wel weet wat ook emotionele stress met je lichaam doet. 

Tom, 59 jaar uit Purmerend

Als beroepsmatig motorrijder dacht ik niet beter te weten dan dat rugpijn bij motorrijden hoorde. Al vanaf m,n 24e zit ik op een motor en vooral in de jaren 70 was het comfort niet optimaal en vanaf die tijd heb ik rugklachten. Wel hoorde ik dat mensen naar de "kraker" liepen om hun pijn te verlichten maar dat zou voor mij wel niet helpen dus bleef ik lekker doorlopen met de pijntjes. Op den duur ging ik zelfs enigszins krom lopen en op m'n 58e las ik iets over een open dag bij Life, Chiropractisch gezondheidscentrum in Purmerend. Onder het motto van je weet nooit bracht ik een bezoek en wat ik niet voor mogelijk hield gebeurde namelijk mijn rugpijn verminderde en na enige behandelingen ging zelfs het krom lopen over en nu,10 behandelingen verder, moet ik erkennen nagenoeg geen last meer te hebben van mijn rug. Niet dat ik nu met mijn handen de grond kan raken bij rekkingsoefeningen, daarvoor heb ik te lang doorgelopen, maar de vervelende pijn in mijn rug ben ik kwijt. Stom dat ik niet eerder ben gegaan is hetgeen ik me nu verwijt

Aafje uit Purmerend, 88 jaar

Ik wist niets van het bestaan van chiropractie. Ik heb op internet gezocht naar iets wat kon helpen bij mijn klachten en zo ben ik hier terecht gekomen. Ik ben naar de informatie avond geweest en hebt meteen een afspraak gemaakt want ik stikte van de rugpijn. Ik had meteen het gevoel: ‘hier ben ik op de goeie plaats.’ Ik werd hartelijk ontvangen en kreeg de uitleg van de gemaakte foto’s en er werd verteld wat er precies mankeerde. Ik vond de behandeling heel apart maar ik was er heel enthousiast over. Na meerdere behandelingen knapte ik (voor mijn leeftijd, 88 jaar) buitengewoon snel op en kon ik de hele nacht weer in mijn bed slapen, want dat was hopeloos geweest al die tijd.

Ik zou chiropractie zeker aanbevelen aan jong en oud, bij rug- of nekklachten of verschillende soorten spierpijn, wees niet bang. Ga gewoon naar de chiropractor, ik kan het aanraden! Ik hou nu de behandeling eenmaal in de maand bij en ik slik hele goede vitamines op raad van de chiropractor, waar ik weer sterker van ben geworden. Al met al, ik ben blij dat ik bij de chiropractor terecht ben gekomen.

Wim uit Purmerend

Ik beveel dit centrum absoluut van harte aan. Sinds ik hiermee in aanraking ben gekomen heb ik geleerd dat onderhoud beter is dan genezen. ik ga met een bepaalde regelmaat voor onderhoud en mocht ik inmiddels ergens last van hebben ben ik er in een vroeg stadium bij. kijk: dat helpt serieus.

Anke uit Purmerend

Jullie krijgen gewoon een dikke 10. Niets aan te voegen. De oprechte betrokkenheid voelt heel fijn en het gevoel in goede handen te zijn doet me goed.

C. van Ballegooij, 46 jaar uit Volendam

"Ik had altijd hoofdpijn, soms wel 24 uur per dag. Ik ben daarvoor bij verschillende therapeuten geweest maar niks hielp of het was van tijdelijke aard. Ik woon in de buurt van de praktijk in Volendam en was daar al enkele malen langsgefietst maar toch ging ik niet naar binnen omdat ik zoiets had van "weer iemand die het gaat proberen en van alles beloofd" . Toen viel mijn oog op een artikel in ons plaatselijke krantje en heb toen toch besloten om het een keer te gaan proberen en ik heb gelijk een afspraak gemaakt. Sindsdien loop ik bij Mark onder behandeling en ik kan zeggen dat mijn hoofdpijn aanzienlijk is verminderd. Voorheen kon ik niet zonder paracetamol de dag doorkomen en functioneren maar nu hoef ik dat niet meer te slikken omdat het stukken beter gaat! Ik kan het iedereen die nog twijfelt aanraden om toch eens naar binnen te stappen! Nadat Mark in Purmerend is gaan werken, ga ik vanuit Volendam met de bus naar Purmerend, ik heb het er voor over!

Atti, 44 jaar uit Purmerend

Ik ben als gebroken mens van een zwaar auto ongeluk met een hersen kneuzing, whiplash, hoofd/nek/rug/schouder pijn, geheugen verlies, concentraties enz. bij jullie binnen gekomen. Nu na 5 maanden dankzij intensieve behandelingen van Mark Ott zijn 80% van mijn klachten verdwenen. Ik kom daarom zo graag naar jullie Chiropractie praktijk omdat ik me daardoor beter en energieker voel! Mijn geheugenverlies komt steeds meer terug dankzij jullie steun en de waanzinnige behandelingen van Mark. Mark werkt niet alleen met zijn hoofd, maar ook met zijn hart en ziel, en dat maakt hem en zijn behandelingen anders dan een ander. Ik ben heel erg blij met jullie en wil jullie van harte bedanken voor jullie bijdrage aan mijn gezondheid. Heel erg bedankt Mark, Lizette, Eliza, Hellen, Femke en Nancy

Dhr Lok, 40 jaar uit purmerend

Dhr Lok kwam binnen vanwege "rug en nekklachten waardoor hij zijn hoofd niet meer kon draaien". Na een behandeling is hij weer klachtenvrij voor een aantal weken. Hij voelt zich "weer fit,de stijve nek was na 2 dagen na de behandeling weer hersteld". Deze meneer zou chiropractie zeker aanbevelen, vooral als fysiotherapie niet werkt.

Mw. de Wit, 54 jaar uit Purmerend

Mw de Wit kwam binnen vanwege een stijve nek en rug. Zij kwam via de media en van horen zeggen binnen naar onze praktijk. Haar ervaring was "geweldig, deskundig en persoonlijk". Zij voelt zich nu "een stuk beter en bij nieuwe klachten adviseert lizette en behandelt perfect". "Ik vertelde Mark dat ik al 7 jaar niet meer op mijn rechterkant kon slapen nadat ik mijn schouder had gebroken in 2006. Ik had al geaccepteerd dat ik er nooit meer op kon liggen. Een wonder gebeurde. Ik slaap weer op mijn rechterschouder! bedankt Mark en lizette voor de goede zorgen."

Dhr. Bartels, 42 jaar uit Purmerend

Dhr Bartels kwam binnen vanwege "rugklachten" in 2008, waar hij via Google bij ons gekomen gekomen was. Zijn ervaring was "zeer goed en nog steeds. Mijn rug wordt preventief behandeld en dit voorkomt mijn rugklachten. Ik voel mij beter dan voor de behandelingen". Hij zou ons aanbevelen onder de noemer van "een zeer prettig en klachten verhelpend bedrijf".

Janet, 51 jaar uit Purmerend

Mark en zijn collega's bij Life Chiropractisch Gezondheidscentrum hebben mij er op attent gemaakt beter voor mezelf te zorgen door o.a. meer en beter te bewegen. Daarnaast moet én bovenal wil ik aan de slag met mijn voedingspatroon. Top!